Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο.

Η μεγάλη μου αγάπη για τον άνθρωπο, καθώς και το ατέρμονο ενδιαφέρον μου για ανάλυση συμπεριφορών σε βάθος με οδήγησαν στο κατώφλι του Παντείου Πανεπιστημίου και στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, όπου και αποφοίτησα. Το διαρκές πάθος μου για δια βίου μάθηση, χάραξε στο δρόμο της ζωής μου εξίσου, μονοπάτια τα οποία σχεδόν μαγικά με οδήγησαν στην παρακολούθηση δεκάδων σεμιναρίων σε θέματα Κλινικής Ψυχολογίας, Θετικής Ψυχολογίας, Προσωπικής Ανάπτυξης, Αυτοβελτίωσης, Συναισθηματικής Νοημοσύνης κλπ.

«Κάτι σήμαινε αυτό για μένα»… πίστεψα!

Και στο σήμερα…, είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων στην διοργάνωση σεμιναρίων για πάνω από 20 χρόνια. Επίσης είμαι συνιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια σε δύο μεγάλες εταιρίες εκπαίδευσης ενηλίκων στην Ελλάδα, όπου και εργάστηκα πάνω στην διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων ενηλίκων, στην ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Συμβουλευτική.

Στην πολύχρονή μου όμως αυτή επαγγελματική πορεία διαπίστωσα ότι κάτι μέσα μου εγκλωβιζόταν, κάτι με «έτρωγε», κάτι πάλευε και ήθελε σχεδόν μανιακά να εκφραστεί, να αναπνεύσει, να ακουστεί. Ίσως αυτό και να ήταν αυτό που ονομάζουμε «το παιδί μέσα μας»…

Η επαφή μου με το Coaching προέκυψε, όταν συναντήθηκα στα πλαίσια της προσωπικής μου ανάπτυξης, με έναν πολύ καλό οικογενειακό φίλο, ο οποίος είχε ήδη πιστοποιηθεί ως Coach και είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα του.

Στην συνάντησή μας αυτή, ήμουν πλέον σίγουρη πως αν λάβω την κατάλληλη εκπαίδευση, θέλω και μπορώ να συνδυάσω την αγάπη μου για την Κοινωνιολογία, την πρακτική μου εμπειρία των είκοσι και πλέον ετών και να πιστοποιηθώ ως Business & Life Coach.

Έτσι λοιπόν, είμαι ήδη στο τελικό στάδιο της πιστοποίησης, ήδη μέλος στο ICF GLOBAL και στο ICF GREECE CHAPTER, ενώ παράλληλα συνεργάζομαι με ήδη Πιστοποιημένους και Καταξιωμένους Coachees, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Δε γνωρίζω αν σας πέρασε ποτέ από το μυαλό σε μια πιθανή πολυετή καριέρα σας να διανοηθείτε πως είναι η στροφή της και πως είστε εσείς μέσα σε αυτήν, όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως όχι μόνο αξίζει, αλλά αυτή είναι και η ίδια η ζωή. Ανατρεπτική, ριζοσπαστική, γεμάτη ενέργεια, μαγεία, ροή…

Τα «προβλήματα» τα αντιμετωπίζω σα θέματα που έχουν σίγουρα λύση. Με την κατάλληλη μεθοδολογία Coaching, η οποία έχει μετρήσιμα αποτελέσματα, βάζοντας ένα στόχο, με την ενεργητική ακρόαση, τις ανοικτές ερωτήσεις, την χρήση του σωστού μοντέλου Coaching, ο Coachee (πελάτης) επιτυγχάνει πάντα τον στόχο του.

Πρεσβευτής του «Όταν ένα πρόβλημα – θέμα δεν έχει λύση τότε δεν είναι πρόβλημα, αλλά ένα γεγονός που οφείλουμε να αποδεχτούμε», είμαι έτοιμη να δουλέψουμε μαζί σε βάθος, με ουσία και να κατακτήσουμε παρέα τις ποιότητες που οφείλουμε να ζούμε.


Επίσης, είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών που λατρεύω, εμπλέκομαι στο χώρο του θεάτρου ενεργά, αγαπώ τη γυμναστική και φυσικά… δε σταματώ ποτέ να ονειρεύομαι!

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων με πάνω από 2.000 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

Από το 1995 μέχρι σήμερα έχω διοργανώσει και διαχειριστεί χιλιάδες προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη, προσωπικό επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες.

Από το 2011 έχω εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπους δίνοντας επιλογές στην σωστή διαχείριση του χρόνου τους, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση καθημερινών θεμάτων στην εργασία τους.

Είμαι μέλος: