Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο.

Η μεγάλη μου αγάπη για τον άνθρωπο, καθώς και το ατέρμονο ενδιαφέρον μου για ανάλυση συμπεριφορών σε βάθος με οδήγησαν στο κατώφλι του Παντείου Πανεπιστημίου και στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, όπου και αποφοίτησα. Το διαρκές πάθος μου για δια βίου μάθηση, χάραξε στο δρόμο της ζωής μου εξίσου, μονοπάτια τα οποία σχεδόν μαγικά με οδήγησαν στην παρακολούθηση δεκάδων σεμιναρίων σε θέματα Κλινικής Ψυχολογίας, Θετικής Ψυχολογίας, Προσωπικής Ανάπτυξης, Αυτοβελτίωσης, Συναισθηματικής Νοημοσύνης κλπ.

Και στο σήμερα…

Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων  για πάνω από 20 χρόνια. Υπήρξα συνιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια σε δύο μεγάλες εταιρίες εκπαίδευσης ενηλίκων στην Ελλάδα, όπου και εργάστηκα πάνω στην διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων ενηλίκων, στην ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Συμβουλευτική.

Είμαι ιδρύτρια της εταιρίας Feel the FlowGreece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης σεμιναρίων για στελέχη επιχειρήσεων σε όλα τα θέματα που αφορούν μια επιχείρηση και στην εκπαίδευση στελεχών και ιδιωτών.

Πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι μπορούσα να συνδυάσω την αγάπη μου για την Κοινωνιολογία και  την πρακτική μου εμπειρία των είκοσι και πλέον ετών και να πιστοποιηθώ ως Business & Life Coach.

Έτσι λοιπόν, είμαι ήδη πιστοποιημένη Business & Life Coach, μέλος στο ICF GLOBAL και στο ICF GREECE CHARTER CHAPTER,  όπου επίσης είμαι υπεύθυνη στην επιτροπή μελών.

Δε γνωρίζω αν σας πέρασε ποτέ από το μυαλό σε μια πιθανή πολυετή καριέρα σας να διανοηθείτε πως είναι η στροφή της και πως είστε εσείς μέσα σε αυτήν, όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως όχι μόνο αξίζει, αλλά αυτή είναι και η ίδια η ζωή. Ανατρεπτική, ριζοσπαστική, γεμάτη ενέργεια, μαγεία, ροή…

Τα «προβλήματα» τα αντιμετωπίζω σαν προκλήσεις που έχουν σίγουρα λύση. Με την κατάλληλη μεθοδολογία Coaching, η οποία έχει μετρήσιμα αποτελέσματα, βάζοντας ένα στόχο, με την ενεργητική ακρόαση, τις ανοικτές ερωτήσεις, την χρήση του σωστού μοντέλου Coaching, ο Coachee (πελάτης) αποκτά όλες εκείνες τις ικανότητες για την επίτευξη του στόχου του.

Πρεσβευτής του «Όταν ένα πρόβλημα – πρόκληση δεν έχει λύση τότε δεν είναι πρόβλημα, αλλά ένα γεγονός που οφείλουμε να αποδεχτούμε», είμαι έτοιμη να δουλέψουμε μαζί σε βάθος, με ουσία και να κατακτήσουμε παρέα τις ποιότητες που οφείλουμε να ζούμε.


Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε θέματα Coaching, Εργασιακά, Προσωπικής Ανάπτυξης, Time Management κ.λπ., με πάνω από 2.000 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

Από το 1995 μέχρι σήμερα έχω διοργανώσει και διαχειριστεί χιλιάδες προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη, προσωπικό επιχειρήσεων, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες. Από το 2010 έχω εκπαιδεύσει με σεμινάρια εκατοντάδες ανθρώπους δίνοντας επιλογές στην σωστή διαχείριση του χρόνου τους, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση καθημερινών θεμάτων στην εργασία τους.
Επίσης, είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών που λατρεύω, εμπλέκομαι στο χώρο του θεάτρου ενεργά, αγαπώ τη γυμναστική και φυσικά… δε σταματώ ποτέ να ονειρεύομαι!

Είμαι μέλος: