Μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας ZOOM.US, πατήσετε ΕΔΩ, την Κυριακή στις 20 Μαίου και ώρα 18:30 - 21:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, Αλλάξτε Ερωτήσεις - Αλλάξτε Ζωή!  με εισηγήτρια την Κωνσταντία Πάλλα.

Στο σεμινάριο θα αναπτυχθεί η δύναμη των ερωτήσεων και πως αλλάζοντας Ερωτήσεις ο Ανθρωπος, μπορεί να θέσει σε λειτουργία μηχανισμούς διαφορετικών προσεγγίσεων και να οδηγηθεί σε διαφορετικά αποτελέσματα.

Θα δούμε πως η Ενσυναίσθηση και η Ενεργητική ακρόαση σε συνδυασμό με δυναμικές και ανοιχτές ερωτήσεις μπορούν να μας βοηθήσουν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να δούνε μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους γύρως τους με περισσότερο διευρυμένο τρόπο σκέψης.

Γονείς με παιδιά

Σύζυγοι - Σύντροφοι

Φίλοι

και σε πολλές ανθρώπινες σχέσεις ακόμη.

Με την Διερωτηματική σκέψη έχουμε την επιλογή να ελέγξουμε την σκέψη μας, τα συναισθήματά μας και τη συμπεριφορά μας σε κάθε τομέα στην ζωή μας.

Με τις ερωτήσεις φτιάχνουμε τον κόσμο. Οι ερωτήσεις διευρύνουν το μυαλό, τα μάτια και την καρδιά μας. Μέσα από αυτές γινόμαστε πιο παραγωγικοί, πιο έξυπνοι και πιο ικανοί να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Οι ερωτήσεις μας βοηθούν να μετακινήσουμε την σκέψη μας από πάγιες θέσεις και εύκολες απαντήσεις και να καταφέρουμε να είμαστε περίεργοι, να θέτουμε στοχαστικές ερωτήσεις και να κάνουμε ευρείες συζητήσεις, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για συνεργασία, αναζητήσεις, ανακαλύψεις και καινοτομίες.

Να αμφισβητείτε τα πάντα – Αλμπερτ Αινστάιν

Δίνω σημασία πραγματικά στις ερωτήσεις και στις προτάσεις των άλλων? Αισθάνομαι πραγματικά ότι ακούω προσεκτικά τις ερωτήσεις του? Νιώθουν ότι τους σέβομαι?

Αγνοούμε την ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων και αυτό είναι εις βάρος μας. Η ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων θα κάνει την διαφορά μεταξύ της αποτυχίας και της επιτυχίας μας.

Είτε κατέχεις εσύ τις ερωτήσεις είτε οι ερωτήσεις κατέχουν εσένα!

Για την δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος €20

Business & Life Coach: Konstantia Palla

Η παρακολούθηση του σεμινάριου γίνεται μέσω της πλατφόρμας ZOOM.US, πατήσετε ΕΔΩ

Μέσω του παραπάνω συνδέσμου μπορείτε πολύ εύκολα να συνδεθείτε με οποιοδήποτε τρόπο.

Η πλατφόρμα ZOOM μας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το σεμινάριο από υπολογιστή, tablet, i-pad ή από κινητό, με παράλληλες κάμερες, να βλέπουμε τον εισηγητή, τις σημειώσεις του σεμιναρίου και να κάνουμε ερωτήσεις είτε ζωντανά είτε γραπτά.