Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 679-27/4/2016
.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, ώρες: 16:00-21:00
Κόστος: 190€
Εισηγητής: Βασίλης Σωτηρόπουλος
Τόπος Διεξαγωγής:
Divani Caravel - Αθήνα
Το σεμινάριο μπορεί διεξαχθεί και ενδοεπιχειρησιακά απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
“Ξεκλειδώνουμε” τα μυστικά του Κανονισμού, με πρακτικά παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Ο
Βασίλης Σωτηρόπουλος, είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο στην ίδια Σχολή.

Έχει δημοσιεύσει τρία βιβλία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων (εκδόσεις Σάκκουλα 2005, 2006 και 2008). Υπήρξε εκπαιδευόμενος στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και στον Ευρωπαίο Επόπτη Προσωπικών Δεδομένων, στις Βρυξέλλες. Το 2008 ίδρυσε τις Νομικές Υπηρεσίες Κοινωνίας της Πληροφορίας Data & Protection, ενώ εργάζεται ως συνήγορος πολιτών και ανθρωπιστικών οργανώσεων σε υποθέσεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 


ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
WIN-WIN
Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2017,
Ώρες: 15:00-21:00
Κόστος: 160€
Το σεμινάριο μπορεί διεξαχθεί και ενδοεπιχειρησιακά απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Αυτό το πρόγραμμα προσανατολισμένο στη δράση θα βελτιώσει τη διαπραγματευτική σας δύναμη και θα σας προσφέρει μια ποικιλία πρακτικών στρατηγικών και τακτικών για να γίνεται ένας επιτυχημένος διαπραγματευτής σε οποιοδήποτε πλαίσιο.
Η αυτοανάλυση, η ανατροφοδότηση, η ενημέρωση και η καθοδήγηση θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε και να βελτιώσετε το στυλ σας. Θα μάθετε πώς μπορείτε να έχετε επιτυχημένα και κερδοφόρα αποτελέσματα για τα δύο μέρη που διαπραγματεύονται.
Ανδρέας Δ. Κωνσταντακόπουλος (πατήστε εδω)
Ο Ανδρέας Δ. Κωνσταντακόπουλος είναι Ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α. και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδας (ΕΝ.ΔΙ.Ε.).
Εξειδικεύτηκε στις Διαπραγματεύσεις Κρίσεων όπου εκπαιδεύτηκε από τη
New Scotland Yard και το FBI.
Είναι απόφοιτος δύο προγραμμάτων μεταπτυχιακού επιπέδου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας στις Στρατηγικές και Αμυντικές Σπουδές.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ανάπτυξη δεξιοτήτων για μια καλύτερη ζωή!
Ένα workshop για την Προσωπική Ανάπτυξη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο
Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου
, ώρες: 09:00-13:00

Κόστος: 85€

Το σεμινάριο μπορεί διεξαχθεί και ενδοεπιχειρησιακά
απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Εισηγήτρια: Πάλλα Κωνσταντία

Τόπος Διεξαγωγής: Feel the FLOW - Γλυφάδα

Στόχοι

Αυτό το workshop υψηλού επιπέδου έχει δομηθεί για να σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, αναλύοντας σε βάθος το πλαίσιο της κατάστασής σας και τον εξελισσόμενο ρόλο σας σε κάθε τομέα. Είναι ουσιαστικά μια πορεία διαχείρισης,η οποία για να είναι πιο αποτελεσματική, πρέπει να καταλάβετε τις προκλήσεις που σας δίνονται να τις δεχτείτε και φυσικά να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας!

TIME MANAGEMENT
CONTROLLING CHAOS
Το σεμινάριο μπορεί διεξαχθεί και ενδοεπιχειρησιακά απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Βρίσκεστε τον εαυτό σας πιεσμένο με τη δουλειά; Νιώθετε  τόσο αγχωμένοι που δεν μπορείτε να βάλετε προτεραιότητες; Εξαντλείτε  τον εαυτό σας καθημερινά χωρίς να πετυχαίνετε  τους στόχους σας;

Ήρθε η ώρα να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές για το πώς να διαχειριστείτε το χρόνο σας.

Το σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των παγίδων της διαχείρισης του χρόνου. Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις αιτίες της αναβλητικότητας και της αναποφασιστικότητας, να εντοπίσετε τις προσωπικές απώλειες χρόνου και να αυξήσετε τη συγκέντρωση και την εστίασή σας. Θα μάθετε να προγραμματίζετε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά, να παραμείνετε σε σωστή πορεία και να διατηρείτε σημαντικούς στόχους, ώστε να μπορείτε να έχετε ισορροπία και να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί.

Όλη η διαδικασία αναλυτικά, για την συμπλήρωση των
πεδίων των εντύπων, στο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΡΓΑΝΗ» N. 4488/2017
Τι ισχύει! Τι αλλάζει άμεσα και τι όχι!

Το σεμινάριο μπορεί διεξαχθεί και ενδοεπιχειρησιακά απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Εισηγήτρια: Πάλλα Κωνσταντία
Σημαντική υπενθύμιση:
E4: Ετήσιος Πίνακας Προσωπικού. Προθεσμία: 1/10/2017—21/10/2017
(Παράταση για την υποβολή του Ετήσιου Πίνακα Προσωπικού Ε4  έως 15/11/2017) 
Η Εισηγήτρια έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το 2013, υλοποιώντας εκατοντάδες σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα στην διαδικασία συμπλήρωσης των πεδίων των εντύπων του πληροφοριακού συστήματος του υπουργείου Εργασίας, «ΕΡΓΑΝΗ». Αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει συμβουλευτικά μέχρι και την ολοκλήρωση της υποβολής των ΕΝΤΥΠΩΝ.


My Life Tran
sformation!
Ανακάλυψε τον ιδανικό σου εαυτό!
Βιωματικό Σεμινάριο βασισμένο στις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές του Life Coaching & NLP

Πώς να βελτιώσεις τη ζωή σου. Πώς να αυξήσεις την απόδοσή σου στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή

Το σεμινάριο μπορεί διεξαχθεί και ενδοεπιχειρησιακά
απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Εισηγητές: Δημήτρης Αλεξόπουλος - Πάλλα Κωνσταντία
Το σεμινάριο γίνεται με διαδραστικό τρόπο, καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιούνται ασκήσεις. Βασίζεται στην θετική ψυχολογία και στην καλλιέργεια της θετικής ενέργειας. Δίνεται έμφαση στον εντοπισμό, την ανάδειξη και ενδυνάμωση των θετικών χαρακτηριστικών και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων, με σκοπό την απόδοση και την παραγωγικότητα.
Το σεμινάριο διεξάγεται στα Ελληνικά.

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (HRM)
Εισαγωγικό Σεμινάριο


Το σεμινάριο μπορεί διεξαχθεί και ενδοεπιχειρησιακά απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Εισηγήτρια: Ορφανού Ελένη

Τόπος Διεξαγωγής: Κεντρικό Ξενοδοχείο Αθηνών
Στη σημερινή προκλητική και ανταγωνιστική αγορά, η δέσμευση των εργαζομένων είναι πρωταρχικής σημασίας, όπως και η διατήρηση ταλέντων μέσα στον οργανισμό. Επομένως, όποιος έχει την ευθύνη για τη διαχείριση του προσωπικού απαιτείται να έχει την κατανόηση των βέλτιστων πρακτικών HR Management.  Αυτό το πρόγραμμα παρέχει τις ουσιαστικές πρακτικές γνώσεις και εργαλεία που επιτρέπουν στους Managers να αντιμετωπίσουν επιδέξια τα θέματα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.