Η Κωνσταντία Πάλλα / Konstantia Palla, είναι Κοινωνιολόγος, απόφοιτος του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Business & Life Coach,  Trainer & Public Speaker, Aρθρογράφος.

Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the FlowGreece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης σεμιναρίων για στελέχη επιχειρήσεων σε όλα τα θέματα που αφορούν μια επιχείρηση και στην εκπαίδευση στελεχών και ιδιωτών.
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε θέματα
Coaching, Εργασιακά, Προσωπικής Ανάπτυξης, Time Management κ.λπ., με πάνω από 2.000 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.
Από το 1995 μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει και διαχειριστεί χιλιάδες προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη, προσωπικό επιχειρήσεων, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες. Από το 2010 έχει εκπαιδεύσει με σεμινάρια εκατοντάδες ανθρώπους δίνοντας επιλογές στην σωστή διαχείριση του χρόνου τους, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση καθημερινών θεμάτων στην εργασία τους.

Είναι μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Chapter (ICF Greece Chapter).


O Δημήτρης Αλεξόπουλος / James Alexopoulos, είναι NLP Master Coach - Business & Life Coach, Βραβευμένος Συγγραφέας, Trainer & Public Speaker, Aρθρογράφος.
Iδρυτής της εταιρείας James Coaching που δραστηριοποιείται στον τομέα της Προσωπικής Βελτίωσης, με εξειδίκευση στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, το Life Coaching, της Συμβουλευτικής και άλλων τεχνικών και στρατηγικών που ακολουθούνται για την Προσωπική ανάπτυξη και την επίτευξη στόχων. Είναι επίσης ο Εμπνευστής του Φιλανθρωπικού διαδικτυακού Ιδρύματος Invest In Humanity.
Σύμβουλος πωλήσεων & Eπιχειρήσεων από το 2007 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Λόγω της βαθιάς του αγάπης για τα βιβλία και την λογοτεχνία, ξεκίνησε να συγγράφει βιβλία από μικρή ηλικία, και πλέον έχει αποσπάσει Διεθνή βραβεία και Πανελλήνια Βραβεία όπως και Διακρίσεις στην Λογοτεχνία, τα φιλοσοφικά Δοκίμια και στην Ποίηση.
Ο James Alexopoulos είναι Ομιλητής (διαλέξεις, ομιλίες, σεμινάρια) σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, έχοντας βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στην διαχείριση συναισθημάτων, στην επίτευξη των στόχων τους και στην αυτοβελτίωση.O Δημήτρης Αλεξόπουλος / James Alexopoulos, είναι NLP Master Coach - Business & Life Coach, Βραβευμένος Συγγραφέας, Trainer & Public Speaker, Aρθρογράφος.
Iδρυτής της εταιρείας James Coaching που δραστηριοποιείται στον τομέα της Προσωπικής Βελτίωσης, με εξειδίκευση στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, το Life Coaching, της Συμβουλευτικής και άλλων τεχνικών και στρατηγικών που ακολουθούνται για την Προσωπική ανάπτυξη και την επίτευξη στόχων. Είναι επίσης ο Εμπνευστής του Φιλανθρωπικού διαδικτυακού Ιδρύματος Invest In Humanity.
Σύμβουλος πωλήσεων & Eπιχειρήσεων από το 2007 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Λόγω της βαθιάς του αγάπης για τα βιβλία και την λογοτεχνία, ξεκίνησε να συγγράφει βιβλία από μικρή ηλικία, και πλέον έχει αποσπάσει Διεθνή βραβεία και Πανελλήνια Βραβεία όπως και Διακρίσεις στην Λογοτεχνία, τα φιλοσοφικά Δοκίμια και στην Ποίηση.
Ο James Alexopoulos είναι Ομιλητής (διαλέξεις, ομιλίες, σεμινάρια) σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, έχοντας βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στην διαχείριση συναισθημάτων, στην επίτευξη των στόχων τους και στην αυτοβελτίωση.

Ο Ανδρέας Δ. Κωνσταντακόπουλος είναι Ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α. και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδας (ΕΝ.ΔΙ.Ε.).
Εξειδικεύτηκε στις Διαπραγματεύσεις Κρίσεων όπου εκπαιδεύτηκε από τη
New Scotland Yard και το FBI.
Είναι απόφοιτος δύο προγραμμάτων μεταπτυχιακού επιπέδου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας στις Στρατηγικές και Αμυντικές Σπουδές.
Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία το πρόγραμμα “Αποτελεσματική Επικοινωνία και Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)”
του Ε.Κ.Π.Α., και το μεταπτυχιακό σεμινάριο “Ορθολογική Επιλογή: Αποφάσεις, Παίγνια, Θεσμοί” του ίδιου πανεπιστημίου
Οργάνωσε το σύστημα διαπραγματεύσεων στη  Ελλάδα και έχει εκπαιδεύσει το σύνολο των διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. και την πρώτη ομάδα διαπραγματευτών της Κυπριακής Αστυνομίας.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και εισηγητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “
Diploma In Negotiation” του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών που ξεκίνησε το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013.

O Λεβεντάκης Δημήτριος σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) με ειδίκευση στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Εν συνεχεία απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) από το Πανεπιστήμιο της Indianapolis στην Indiana - USA. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία σειρά από προγράμματα σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου στο αντικείμενο του Διεθνούς Φορολογικού Σχεδιασμού (International Tax Planning) όπου και απέκτησε σχετική πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό IBFD.
Επί σειρά ετών εργάστηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε διεθνή ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία (ERNST & YOUNG SERVISES SA) συμμετέχοντας σε μια σειρά από εξειδικευμένα έργα παροχής λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών με σκοπό την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών καθώς και δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών. Κατά τα τελευταία χρόνια είναι εταίρος και διευθυντής της εταιρείας Ecovis Hellas Ltd η οποία είναι μέλος του διεθνούς δικτύου παροχής ελεγκτικών, λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών και η οποία στην Ελλάδα δραστηριοποιείται παρέχοντας εξειδικευμένες λογιστικές φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο σε ιδιωτικές επιχειρήσεις όσο και σε δημόσιους οργανισμούς.
Έχει αρθρογραφήσει κατά καιρούς σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά του χώρου καλύπτοντας επίκαιρα φορολογικά και λογιστικά θέματα, θέματα διεθνούς φορολογικού σχεδιασμού, θέματα λογιστικών προτύπων, καθώς και θέματα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής, με μεγάλη διδακτική εμπειρία διδάσκοντας τα τελευταία έτη σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης με θέματα φορολογικά, λογιστικά, καθώς και οργάνωσης - διοίκησης και οικονομίας γενικότερα (business administration). Επίσης είναι εκπαιδευτής στο πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «Εκπαίδευση επαγγελματιών Λογιστών στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» διδάσκοντας την ενότητα «Η διασύνδεση των ΕΛΠ με την Φορολογία Εισοδήματος» Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ασχολήθηκε κυρίως με την παροχή εξειδικευμένων φορολογικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών συμμετέχοντας στην επίβλεψη και στην οργάνωση λογιστηρίων πολλών πολυεθνικών εταιριών, ενώ έχει λάβει μέρος σε πλήθος λογιστικών και φορολογικών έργων σε μεγάλες επιχειρήσεις με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την οργάνωση και εποπτεία λογιστηρίων, μετατροπές και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων, συμμετοχή σε ανάπτυξη E.R.P. συστημάτων, πιστοποίηση λογιστικών ηλεκτρονικών εφαρμογών, την ανάπτυξη εφαρμογών κοστολόγησης, την προετοιμασία για την εφαρμογή των διεθνών λογιστικών προτύπων από ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις σχεδόν σε όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και κάτοχος άδειας Α΄ τάξης παροχής οικονομολογικών υπηρεσιών. Επίσης από το 2014 κατέχει την θέση Associated Vice Chancellor for Business and Finance στο Webster University- Athens Campus.

Ο Παλαιολόγος Ι. Λιάζος γεννήθηκε το 1952 στο Καστράκι Γορτυνίας Αρκαδίας, έγγαμος και πατέρας 1 παιδιού.
Σπουδές: 
Είναι Απόφοιτος του Α΄ Πρότυπο Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών και Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (ΑΒΣΠ), νυν Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Επαγγελματική πορεία:
Από το 1973 μέχρι το 1991 εργάστηκε ως Λογιστής, Διευθυντής Λογιστηρίου, Δ/ντής Διοικητικών Υπηρεσιών (Προσωπάρχης), Υπεύθυνος Κοστολόγησης, Υποδιευθυντής Εργοστασίου, μεγάλων επιχειρήσεων και είχε συμβάλει στην ανάπτυξη αυτόνομης Αναλυτικής Λογιστικής Εκμεταλλεύσεως (ΑΛΕ) από το 1980 ήτοι ομάδα 9 ΕΓΛΣ.
Από το 1991 μέχρι σήμερα ασχολείται ως Φοροτεχνικός Α΄ τάξεως και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε εργασιακά και φορολογικά θέματα, διατηρώντας γραφείο ελεύθερου επαγγελματία και συνεργάζεται με διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις.
Παράλληλα συνεργάζεται ως εισηγητής σε Εργασιακά, Οικονομικά – Φορολογικά Σεμινάρια, που διοργανώνουν ιδιωτικές εταιρείες εκπαίδευσης (ενδεικτικά με τις: ΕΕΔΕ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ, Attitude ΕΠΕ, Proseminars, E-A Aρχι Seminars, κλπ) και Ενώσεις Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών της χώρας με εξειδίκευση σε θέματα:
  • Εργασιακά – Ασφαλιστικά, Μισθοδοσίας προσωπικού,
  • ΕΛΠ (τ. ΚΒΣ – ΚΦΑΣ),
  • Διακίνησης – Τιμολόγησης, Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης,
  • ΕΛΠ
  • Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ),
  • Transfer Pricing,
  • Αναλυτική Λογιστική Εκμετάλλευσης, Λογιστική αποθηκών, κοστολόγησης καθώς και
  • θέματα Οικονομικά και εργασιακά για μη Ειδικούς και Πιστωτικού Κινδύνου, Z- SCORE κλπ.
Συνεργάτης με Άρθρα – Μελέτες σε περιοδικά & εφημερίδες
Έχει εκδώσει:
  • «Μισθοδοσία Προσωπικού, Πρακτικός Οδηγός» (2 εκδόσεις) 2η έκδοση 2009 και υπό έκδοση η 3η έκδοση.
  • «ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ» 2008, μαζί με την Δικηγόρου Αιμιλία Μπρούζου, από τις εκδόσεις ΚΙΝΗΤΡΟΝ ΕΠΕ.
Υπό έκδοση:
«Πρακτικός Οδηγός ΦΠΑ και θέματα Τιμολόγησης».
Η Ελένη Ορφανού είναι Σύμβουλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαιδεύτρια και διαπιστευμένη Coach (ICF ACC)
.

Διαθέτει πτυχίο Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας), MSc Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων (Πανεπιστήμιο Strathclyde), Advanced Diploma in Life & Executive Coaching (Kingstown College) και Diploma in Team & Leadership Coaching (Positivity). Έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα Mentor Coaching και πρόγραμμα δεοντολογίας Coaching & Therapy (Positivity). Είναι μέλος του International Coach Federation (ICF) και του ICF Greece Chapter.

Για 15 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, αναλαμβάνοντας θέσεις κλιμακούμενης ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες των κλάδων μέσων μαζικής ενημέρωσης & ψυχαγωγίας, ξενοδοχείων, ταξιδιωτικού εμπορίου και καζίνο.  Επιπλέον, εργάστηκε ως σύμβουλος διοίκησης ανθρωπίνων πόρων στην KPMG Ελλάδος, όπου συνεργάστηκε με πληθώρα πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων όπως ο τραπεζικός, ο φαρμακευτικός και ο κλάδος λιανεμπορίου, εστιάζοντας κυρίως σε θέματα αξιολόγησης και ανάπτυξης στελεχών και εργαζομένων (assessment & development centers και εκπαίδευση).

Από το 2015 παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, υπηρεσίες προσωπικής και επαγγεγματικής ανάπτυξης (coaching) και σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδεύσεις στελεχών σε θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, coaching και επαγγελματικών δεξιοτήτων.Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο στην ίδια Σχολή.

Έχει δημοσιεύσει τρία βιβλία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων (εκδόσεις Σάκκουλα 2005, 2006 και 2008). Υπήρξε εκπαιδευόμενος στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και στον Ευρωπαίο Επόπτη Προσωπικών Δεδομένων, στις Βρυξέλλες. Το 2008 ίδρυσε τις Νομικές Υπηρεσίες Κοινωνίας της Πληροφορίας Data & Protection, ενώ εργάζεται ως συνήγορος πολιτών και ανθρωπιστικών οργανώσεων σε υποθέσεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

Έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια για την προστασία προσωπικών δεδομενων στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στην Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης Κύπρου, ενώ έχει πραγματοποιήσει σχετικές διαλέξεις και ως προσκεκλημένος σε διάφορα συνέδρια, πανεπιστημιακές παραδόσεις και νομικές ημερίδες. 

Ξεκινώντας το 2005 το πρώτο νομικό ιστολόγιο στην Ελλάδα, το e-lawyer, προσπάθησε να προκαλέσει διάλογο για την προστασία προσωπικών δεδομένων και τον σεβασμό των ατομικών ελευθεριών στο Διαδίκτυο.

Αναζητά πάντα ιδέες θεσμικών καινοτομιών που φέρνουν τους πολίτες πιο κοντά στις συνταγματικές τους ελευθερίες. Με αυτό το σκεπτικό, το 2012 ήταν ο πρώτος εκλεγμένος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Αθηναίων.

Mαζί με μια ομάδα εργαζομένων δημιούργησαν εξ αρχής αυτή τη δομή στην Αθήνα, για την άμεση επίλυση των διαφορών που έχουν οι πολίτες με τον Δήμο. Από το 2015, έχοντας εκλεγεί Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης για την Αττική, αποστολή του είναι να βελτιώσει τη σχέση των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες και να πετύχει την επίλυση των διαφορών μεταξύ τους, με τη διαδικασία της διαμεσολάβησης, χωρίς να χρειάζεται να προσφεύγουν στα δικαστήρια.